Mengenai cikgusiber.com

cikgusiber.com merupakan satu projek perkongsian sumber pendidikan serta amalan terbaik para pendidik Malaysia dalam usaha mengaplikasi serta menginovasi penggunaan teknologi dalam pembelajaran abad ke-21.

Misi kami adalah untuk mendekatkan jurang literasi teknologi antara guru dan pelajar supaya para pendidik kekal relaven dengan perkembangan teknologi terkini dunia pendidikan.

Menerima pengiktirafan di NUCEL pada 2015

Menerusi platfom ini juga, kami akan berkongsi pelbagai infomasi mengenai inovasi terkini dunia teknologi pendidikan disamping menjalankan beberapa aktiviti seperti seminar, bengkel dan pertandingan.

Pasukan 2019

Penggerak: Cikgu Razif

Rakan: Cikgu Azhar, Cikgu Halimhusairy, Cikgu HanifPENAFIAN Segala kandungan yang disediakan pada “cikgusiber.com” adalah untuk tujuan perkongsian maklumat semata-mata. Pemilik blog ini tidak membuat sebarang perwakilan terhadap ketepatan atau kesempurnaan mana-mana maklumat di laman blog ini atau ditemui dengan mengikuti mana-mana pautan di laman blog ini. Pemilik blog “cikgusiber.com” tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apa kesilapan atau ketinggalan dalam maklumat ini atau untuk adanya maklumat ini. Pemilik tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian, kecederaan, atau kerosakan daripada paparan atau penggunaan maklumat ini. Selain itu, pemilik juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang komen yang ditinggalkan di “cikgusiber.com”. Sebarang komen dalam blog ini adalah milik pemilik akaun, atau pemilik tanpa nama dan tidak mewakili pandangan daripada pihak kami. Terma dan syarat ini adalah tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa dengan notis atau tanpa notis. Sebarang penyalinan artikel atau kandungan dari “cikgusiber.com” dibenarkan dengan syarat hendaklah dikreditkan kepada “cikgusiber.com”