Menulis di cikgusiber.com

cikgusiber.com merupakan sebuah projek komuniti milik semua. Kami bermula sejak 2015 sebagai satu gerakan sukarela untuk membangunkan para pendidik di Malaysia.

Dengan falsafah dari komuniti untuk komuniti, platform ini menyediakan ruang untuk sesiapa sahaja berkongsi ilmu, kemahiran, pengalaman serta amalan terbaik penggunaan teknologi dalam pembelajaran abad ke-21.

Dengan strategi pemasaran ampuh untuk 2018, sasaran kami adalah untuk dikunjungi oleh lebih 50,000 pelawat unik sebulan dengan siaran infomasi hampir setiap hari di saluran Telegram.

Dijemput para pendidik untuk bersama kami sebagai penulis kandungan untuk sama-sama menyebarluas ilmu dan kemahiran agar memberi impak kepada kualiti pengajaran guru serta lebih produktif.

Tawaran ini terbuka kepada para penulis profesional, penulis amatur, pensyarah, guru, instruktor bebas, guru pelatih, mahasiswa mahasiswi pendidikan atau sesiapa sahaja yang berbakat dalam penulisan bertemakan teknologi pendidikan.

Selain itu, para blogger juga dijemput menggunakan platform ini untuk menyiarkan artikel anda yang juga dikongsi di blog peribadi anda.

Berminat? emelkan permohonan anda serta artikel/catatan/penulisan ke razif[at]cikgusiber.com